nwa logo6

header zebra

Nieuw NWA-onderzoeksproject ‘Keeping society together' van start 

Hoe kunnen politici in uitzonderlijke crisistijden hun beleid communiceren zodat dit als legitiem wordt beschouwd door burgers? Welke invloed heeft de Coronacrisis op het beloning van top managers? En welke strategieën ontwikkelen gemarginaliseerde jongeren om hun kwetsbaarheid in de huidige pandemie te verkleinen?  

Veerkracht in een geïnfecteerde samenleving

Veerkracht is het vermogen om op een schok te anticiperen, om te herstellen en terug te keren naar de normale toestand. Maar we zijn ook in staat om als maatschappij uiteindelijk sterker en beter te worden, zelfs van een uitzonderlijke crisis als gevolg van de corona-uitbraak.

17 April 2020: NWA-route VZS Matchmaking event (uitgesteld)

Door de huidige ontwikkelingen rond COVID19 wordt dit matchmaking event uitgesteld. Zodra er een nieuwe datum is gepland zullen we dit ook op de website aankondigen.

5 Maart 2020: NWA Matchmaking event Preparing for superdiversity

Op 5 maart 2020 wordt binnen de NWA route Op weg naar Veerkrachtige Samenlevingen een matchmaking georganiseerd rondom "Preparing for superdiversity".

Startimpuls JOIN op bezoek bij Minister van Engelshoven

Een delegatie van de startimpuls JOIN is op maandag 3 juni op bezoek geweest bij Minister van Engelshoven (ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) in Den Haag.